Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Manchester United sztárja visszatérne még a szezon vége előtt!

Az angol élvonalbeli Manchester United jelenleg két fronton is harcban áll, hiszen a Premier League-ben küzdenek a Bajnokok Ligája-indulásért, míg az Európa-ligában bejutottak az elődöntőbe. Szükségük van tehát a “vörös ördögöknek” klasszis játékosaikra, már pedig jelenleg akad néhány maródi nagyágyújuk. Ám egyikőjük jelezte, a szezonhajrára szívesen visszatérne.

juan-mata-manchester-united-2017_1uwhh4mpok0st1nn1ezewm7wlxJuan Mata (fotó: Goal)

Juan Mata márciusban szenvedett ágyéksérülést, emiatt pedig operációra szorult a spanyol játékos. A diagnózis alapján Matának idén már nem jut játékperc, azonban a Manchester United 28 esztendős középpályása nem tett még le a visszatérésről ebben az idényben. Legalábbis erről árulkodik legutóbbi blogbejegyzése.

“Biztosan el tudjátok képzelni, hogy az elmúlt hónapot kicsivel hosszabbnak éltem meg a szokásosnál, köszönhetően a sérülésemnek” – írta a spanyol. – “Korábban sosem voltam még ilyen helyzetben, de az az igazság, hogy most már sokkal jobban érzem magam, és mihamarabbi visszatérést tűztem ki célul, hogy segíthessek a csapatomnak a szezon hajrájában.”

Mata az idei szezonban is fontos embere volt az MU-nak, 38 mérkőzésen 10 gól és 6 gólpassz díszeleg a neve mellett, még José Mourinhóval is sikerült elfogadtatnia magát, holott állítólag korántsem rózsás kettejük viszonya.

“Ebben reménykedem, mert csakis azt szeretném, hogy hozzájárulhassak a csapatom sikereihez, a pályán és azon kívül egyaránt” – folytatta a játékos. – “Köszönöm a millió jókívánságot, higgyétek el, egyre közelebb vagyok!”

A Manchester Unitedre biztosan rá is férne Juan Mata, hiszen nemrégiben a házi gólkirály Zlatan Ibrahimovic is kidőlt a szezon hátralévő részére. Ráadásul több rangadó is vár a vörös-fehérekre (a bajnokságban a Manchester City, a Tottenham és az Arsenal ellen is), míg az Európa-ligában a spanyol Celta Vigo csapatával kell szembenézniük.

Szerző: Draskovics Tamás