Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A sport és az összefogás ereje

Mindenki segíthet! Két sikeres esztendő után idén harmadik alkalommal is adománygyűjtésbe kezdett BVB Fanclub Ungarn, a magyar Borussia Dortmund szurkolók hivatalos csoportja. A jótékonysági kezdeményhez, ahogyan az előző esztendőkben, ezúttal is csatlakozik a FociClub.hu. Arra kérünk mindenkit, hogy szánjon pár percet a következő sorokra. Ismerjétek meg a kis Hunor szívszorító történetét. A sporttársadalom, az ország összefogását kérjük, minden egyes forint a kisfiú gyógyulását eredményezheti.  Akinek anyagi lehetőségei ezt nem engedik, az is segíthet egy MEGOSZTÁSSAL!

segítshunornak

Ismerjétek meg Hunor történetét 

A 4 esztendős Hunor egy nagyon súlyos gerincvelői daganattal született, és azóta is ezzel él együtt. Mentálisan tökéletesen fejlődik, ám a daganat elnyomja a jobb lábát mozgató ideget, így ezt a testrészét csak korlátozottan tudja mozgatni, ez pedig kihat a testi fejlődésére, mely súlyos gerincferdüléshez, és egyéb egészségügyi problémákhoz vezet. A daganatot sajnos sebészi úton nem lehet eltávolítani, ugyanis nagy valószínűséggel egyéb idegi roncsolódással járna, aminek káros következményei lehetnének. Ez egy lassan növekvő tumor, aminek egyelőre nincs hivatalos ellenszere Magyarországon. Egy drága amerikai készítménnyel viszont lehet kezelni. Emellett nagyon fontos Hunor testi fejlődése, mely különféle speciális eszközökkel, gyógytornával és úszással segíthető elő. Ezeknek a kezeléseknek azonban borsos ára van. A Pécsen élő családnak Budapestre kell feljárnia, ahol egy-egy ilyen foglalkozás alkalmával több napot töltenek a fővárosban. Az orvosi szakvélemények szerint ez használ most Hunornak a legtöbbet, ez segíti legjobban a fejlődésben, ám az igen magas ára miatt, a család csak korlátozott számban tudja igénybe venni a kezeléseket. Hunor éves szintű terápiája több, mint 1 millió forintba kerül, melyet a család nem tud összespórolni. Ezen szeretne segíteni a BVB Fanclub Ungarn és a FociClub.hu, ahogyan az előző években is tették!

tavaly

Az első adománygyűjtés zárása, és átadása a családnak 2015-ben

Két sikeres összefogás után jöjjön a harmadik

A BVB Fanclub Ungarn vezetése 2014-ben ismerte meg Hunor történetét. Jaczkó Zoltán – klubelnök – és társai úgy döntöttek, hogy megpróbálnak segíteni a családnak és a kisfiúnak. Az meglévő ötletet valóra váltották, és sportereklyék elárverezéséből, illetve egyéb felajánlásokból 250 ezer forintot gyűjtöttek össze, melyet 2015-ben át is adtak a családnak. Jaczkó Zoltán ekkor a következőt mondta – “A gyűjtést a jövőben is folytatni fogjuk, azon leszünk, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a családnak és Hunornak.” Ez így is lett, 2016-ban nagyon szervezetten, sok-sok követ megmozgatva 1 millió forintot sikerült összegyűjteni, mely hatalmas segítséget jelentett a családnak. A cél idén is hasonló, hiszen Hunor számára továbbra is a kezelések és azoknak a folyamatossága a legfontosabb.

13198662_10207765392911765_2057628143490584047_o

A második adománygyűjtés zárása, és átadása  2016-ban

A legfrissebb hírek a családtól 

“Sok minden történt az elmúlt közel egy esztendőben Hunorral. Szorgalmasan jártunk a rehabilitációra, és túl vagyunk egy újabb műtéten, mivel a gerincben egy újabb daganatot találtak. Hála az égnek a daganatot szinte teljes egészében sikerült eltávolítani, az operáció sikeres volt. Sok-sok vizsgálaton és egy újabb nehéz időszakon vagyunk túl, melyet Hunor nagyon hősiesen, nagyfiúsan viselt. Nagyon sokat ügyesedtünk, és erősödtünk, ügyesek vagyunk a tornákon és az úszásokon. A legújabb tudománya az, hogy nyakig érő vízben 4-5 métert önállóan tud járni. Ilyenkor nagyon büszke magára, – természetesen mi is rá – hatalmas boldogság ez a számára.” – összegezte Hunor édesanyja.

Névtelen-1Hogyan segíthetsz?

Nagyon fontos, hogy az összefogás híre és Hunor – ez az életerős, hatalmas hittel küzdő kisgyerek – története minél több emberhez eljusson. Ennek egyik legegyszerűbb módja a MEGOSZTÁS. A rögzített cikket megtaláljátok a FociClub.hu facebook oldalán, az üzenőfal legtetején rögzítve. Neked csak pár másodperc, Hunor számára pedig a gyógyulás, az élet lehetősége.

A kezeléseket elősegítő pénzgyűjtés pedig a BVB Fanclub Ungarn számlaszámán történik. A szervezők és a család várják a felajánlásokat, kisebb és nagyobb összegeket, ki mennyit engedhet meg magának. Minden egyes forint Hunor gyógykezeléseit és gyógyulását segíti, segítheti.

Számlaszám: 10918001-00000105-51670001

IBAN: HU91109180010000010551670001
SWIFT kód: BACXHUHB
Számlatulajdonos: Lasztoméry András
Bank: Unicredit Bank

A megjegyzésbe írjátok bele, hogy ADOMÁNY

Esetleges kérdéseiket a BVB Fanclub Ungarn vezetősége várja az info@bvbfanclub.hu címen.

Az adománygyűjtés alakulásáról, illetve a későbbiekben tervezett átadásról természetesen a FociClub.hu írásos beszámolóval jelentkezik.

Információk, hastag volanl: #segítshunornak