Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiderült, hogy Pogba kinek szurkol a Bajnokok Ligájában

Amikor Paul Pogba távozott Torinóból, pontosabban a Juventus együttesétől, szinte ellepték a különböző közösségi média oldalát azok a csalódott szurkolók, akik továbbra is a “zebráknál” akarták volna látni. Sok fórumon lehetett arról olvasni, hogy a francia középpályás feladta a Bajnokok Ligáját a Manchester United kedvéért. Ez meglehet, de ez nem jelenti azt, hogy nem is követi a sorozatot.

Barzagli-thinks-Pogba-may-regret-leaving-Juventus-918396

Sőt ami azt illeti meg van a saját kis favoritja. Erről a Juventus bekkje, Andrea Barzagli mesélt nemrégiben a La Stampa-nak. A veterán védő a Genoa elleni megnyert találkozó (4:0) után adott egy hosszabb interjút, ahol elmondta, hogy miután kiejtették a Barcelonát, az egykori csapattárs felhívta és biztosította arról, hogy nekik fog szurkolni a továbbiakban is:

“Paul egy videóhívást indított.” – kezdte a középhátvéd.

“Beszéltünk egymással és elmondta, hogy örült az eredménynek és szeretne most velünk lenni. Pogba nekünk szurkol, akárki távozik a csapatból, még kapcsolatban maradunk.”

“A mi erősségünk a közösségben van, a pályán és a pályán kívül egyaránt. Nem elég csak beszélgetni, elsősorban egymásért kell lenni.”

Lehet is szurkolni, hiszen a Juventus az elődöntőben a bombaformában lévő Monacoval fog megbirkózni a döntőbe kerülésért. Az első mérkőzés a hercegségben lesz megtartva május 3.-án. A visszavágóra értelemszerűen Torinóban kerül majd sor május 9.-én.

Szerző: Borbély Szabolcs