Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kleinheislert nyáron megnézi a Werder

A német FussballTransfers.com a Werder Bremen kölcsönjátékosai körül nézett szét, hogy mely játékos hol, mennyit is játszik pontosan, illetve mi lehet a sorsuk a jövőben. Többek között Kleinheisler Lászlóról is megírták, hogy nyáron Brémában lesz jelenése, hogy megnézzék mennyit is fejlődött a budapesti kölcsön alatt.

kleinheisler - werderbild.de

Kleinheislert ősszel a Darmstadtnak, tavasszal pedig a Ferencvárosnak adták kölcsön. Az őszi idényben kevesebbet játszott, ezért is volt szükséges, hogy télen csapatot váltson. A szakportál megírta, hogy Budapesten is német tréner irányítása alatt edzhet, hiszen itt Thomas Doll a szakmai munka felügyelője. Viszont eddig a Fradinál sem brillírozott.

Ennek ellenére Florian Grillitsch (télen őt is összeboronálták a Fradival végül végül az osztrák a Hoffenheimet választotta) biztos távozása, valamint Zlatko Junuzovic és Clemens Fritz várható eligazolása miatt viszont szüksége van középpályásokra a brémai csapatnak. Az ő pótlásuknak lehet az egyik alternatívája Kleinheisler, igaz még nem tudni milyen állapotban tér vissza a csapathoz. Ennek ellenére a vezetőedző mindenképpen szeretné megnézni, mennyit fejlődött a fél éves budapesti kölcsöne alatt.

Endrődi Dávid