Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tábor újra összegyűl

A bajnokság végén megszűnik a Ferencváros NB III-as csapata. A szurkolók korábban is rendre összejöttek a csapat meccsein, emlékezzünk a tavalyi csepeli ünnepre, az őszi pécsi meccsre. Most szeretnék elbúcsúztatni a fiatalokat, s már felvették a kapcsolatot a dunaújvárosi vezetőkkel, akik szeretettel várják a drukkereket.

Az ultrák továbbra is tüntetnek Kubatov Gábor ellen. - fotó: Facebook.com/Szurkolók Személyiségi Jogok nélkül

Korábban is mikor megmozdult a Tábor, egy szöget nem lehetett leejteni.- fotó: Facebook.com/Szurkolók Személyiségi Jogok nélkül

Az alábbiakban az SZSZJN közleményét hiánytalanul kitesszük. Mi csak annyit tudunk kívánni, hogy sportszerűen (ahogy eddig is), biztassák csapatukat, s reménykedünk benne, hogy hamarosan az NB I-ben is telt házas meccseket láthatunk.

Fradisták!
Az elmúlt hetek során folyamatos egyeztetések történtek a Dunaújváros labdarúgó csapatnának Vezetésével, amelyek sikeresen zárultak!
Kényelmes jegyvásárlási lehetőségekkel, mindenfajta adatok, szurkolói kártya nélkül több ezer Fradi drukkert várnak és Mi egyben hívunk Dunaújvárosba május 7-én!
Mutassuk meg ismét országnak-világnak, hogy mennyi embert tartanak távol a felesleges és túlzó szurkolóellenes intézkedések!
Egyúttal búcsúztassuk méltóképp Lipcsei Pétert, aki szinte egyedüliként állt ki a maga módján mellettünk, szurkolók mellett az óriási ellenszélben. Búcsúztassuk azt az NBIII-as csapatot akik nem gondolkodtak egyszer sem, hogy kijöjjenek hozzánk ünnepelni, vagy épp megköszönni a szurkolást!
Készüljön mindenki! A részletekkel kapcsolatban nemsokára több bejegyzéssel jelentkezünk!
A Zöld-fehér busz hálózat országosan és Budapestről is indít járatokat Dunaújvárosba!

MINDENKI DUNAÚJVÁROSBA!
LEGYEN TELT HÁZ!
HAJRÁ FRADI!

A dunaújvárosi csapat is beszámolt a megmozdulásról, ők is közleményben tudatták, hogy szeretettel várják a Fradistákat és a dunaújvárosi szurkolókat is. Íme a klub levele a szurkolókhoz, melyet szintén hiánytalanul leközlünk.

Tisztelt Dunaújváros és Ferencváros érzelmű futball Szurkolók, Sportbarátok!

2017. május 7-én, vasárnap, 18:30-kor Dunaújvárosban kerül megrendezésre a Dunaújváros – Ferencváros II. NBIII-as labdarúgó mérkőzés.

Az FTC új stadionjából, a Groupama Arénából kiszoruló sok ezer Fradi drukkert összefogó, a szervezett szurkolói csoportokat tömörítő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Mozgalommal az utóbbi hetek során többször egyeztettünk és Klubunk arra jutott, hogy összefog a Fradi Táborával, hogy NBIII-as nézőcsúcs lehessen Dunaújvárosban május 7-én!

Összefogunk, hogy visszahozzuk közösen a régi idők hangulatát, összefogunk, hogy sok-sok ezer ember előtt léphessenek pályára a Csapatok!

A Fradi egyetlen és igazi Táborát üdvözölve, vénaszkenner, személyes adatok vagy épp szurkolói kártya nélkül várja egész Dunaújváros!

Legyen jó értelemben vett pokoli hangulat a lelátókon újra, teljen meg az Eszperantó úti stadion, legyen telt ház!

A mérkőzés kapcsán több budapesti jegyárusító pontot is kialakítunk, hogy mindenki gyorsan és kényelmesen tudja megvásárolni belépőjegyét korlátlan mennyiségben!

Részletek nem sokára olvashatóak lesznek az SZSZJN oldalán és Klubunk hivatalos kommunikációs csatornáin is.

Hajrá Dunaújváros, hajrá Magyar Futball!

Endrődi Dávid