Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a PSG támadója – hivatalos

Hiába merült fel több pletyka is arról, hogy a Premier League-ben folytatja majd a PSG támadója, ma mégis aláírta új szerződését a párizsi klubbal. Edinson Cavani új kontraktusa 2020-ig szól.

Edinson-Cavani-signs-for-PSG-until-2020

Forrás: dailymail.co.uk

A Paris Saint-Germain uruguayi csatára egy új, három éves szerződést írt alá, ezzel pedig 2020-ig elkötelezte el magát a klub mellett. Cavani Zlatan Ibrahimovic távozása után kivirágzott a párizsi klubnál, jelenleg 31 góljával magasan vezeti a Ligue 1 góllövőlistáját, és minden sorozatot figyelembe véve már 44 találatnál jár. A francia bajnokságban még sosem lőtt 20 gólnál többet egy idényben. A jó teljesítményével felkeltette több Premier League klub figyelmét is, és a Manchester United, és a Liverpool is készült már ajánlatot tenni érte.

“Nagyon boldog vagyok, hogy meghosszabbítottam a szerződésem és elmélyítettem az elköteleződésem a PSG iránt. Ahogy mindig is mondtam, mindig is az volt a szándékom, hogy Párizsban folytassam a karrierem, hiszen mindenki, így a fantasztikus szurkolóink és mindenki a klubnál azon dolgozik, hogy a világ legjobb csapata legyünk. Meg vagyok róla győződve, hogy a PSG minden célkitűzését képes lesz elérni, együtt pedig szezonról szezonra egyre motiváltabbak leszünk.” – nyilatkozta Cavani a szerződés aláírása után.