Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Simeone letámadta az asszisztenst, eltiltották

A Villarreal elleni kedd esti bajnoki vereséget elég nehezen viselte Diego Simeone, az Atletico Madrid edzője, aki a mérkőzés hajrájában dühét a játékvezetőn és csapatán vezette le – hosszú eltiltás lett a jutalma.

Kép: The Busby Babe

Kép: The Busby Babe

Az AS ír arról, hogy Simeone négy meccses eltiltást kapott miután nem csak szóban bírálta a játékvezetést, hanem a dolog tettlegességig fajult. Temperamentumos edző lévén az argentin nehezen viselte, hogy csapata vesztésre állt, így amikor az asszisztens bemutatta, hogy mennyi lesz a hosszabbítás, gyakorlatilag letámadta a táblás segítőt a madridiak trénere.

Simeone keveselte a hozzáadott percek számát, szerinte többet kellett volna hosszabbítani, de ez csak az egyik eleme volt a játékvezetésnek, mellyel nem volt megelégedve. A meccs folyamán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette a bírót és a segítőit is, a hajrában pedig Iglesias Villanuevának még hevesen mutogatott is a partvonal mellett.

A spanyol lap arról is említést tesz, hogy a lefújás után Simone állítólag azt mondta a partjelzőnek, hogy egy katasztrófa volt és rettenetesen ténykedett ezen az estén. Mivel a fent ecsetelt dolgokat több kamera is felvette, a retorzió sem maradhatott el. A spanyol szövetség négy meccses eltiltással jutalmazta Simeonét, aki így komoly hátrányba hozta ezzel csapatát.