Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Abszurd! Alkalmatlan az NB I-re a felújított stadion!

Tovább tart az újpesti bohózat. Korábban az Újpesti TE és az Újpest FC nem tudott megegyezni a stadionhasználatról, most pedig az MLSZ nem adott élvonalbeli licencet a Szusza-stadionnak. Ami azért érdekes, hiszen a felújítási munkálatokat idén februárban fejezték be…

szusza2-fill-670x450Az Újpest és a Vasas licencének a gondja: Szusza – stadion

„Az UTE stadionját egyszer már az első Orbán-kormány idején felújították. Most ‒ biztos, ami biztos ‒ még egyszer, Magyarország Kormánya támogatásával, nagyjából egymilliárd adóforintért, féléves csúszással. Tegnap az MLSZ elutasította az Újpest és a Vasas licenckérelmét. Az indok: a közpénzből felújított stadion nem alkalmas első osztályú mérkőzésekre. Na most húzzatok a ***-ba!” – írta Facebook oldalán a Vasas-szurkoló politikus Schiffer András.

Információink szerint az a baj a Szusza-stadionnal, hogy nem fűthető a gyepszőnyege. Ez azért is érdekes, hiszen idén februárban adták át a felújított építményt. Egyes vélemények szerint viszont Roderick Duchatelet jelenti a problémát. Korábban több kormányközeli személy szemet vetett a csapatra, s így próbálják megszerezni.

Miután nem kapott licencet a stadion, így várhatóan az Újpest Szolnokon rendezheti meccsét, míg a Vasassal kapcsolatban az ETO-parkot illetve az MTK – stadiont emlegetik. Igaz utóbbi azért lenne érdekes, hiszen tavasztól a Budapest Honvéd is ott rendezi a meccseit.

Endrődi Dávid