Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Fellaini Te barom” – sárga, majd egyből piros 7 másodperc alatt – videóval

Csütörtök este rendezték a Premier League-ben a manchesteri derbit, a United és a City összecsapását. Egyértelműen ez volt a nap fénypontja, ha a labdarúgás berkeit nézzük, így a két csapatra nagyon sok szempár szegeződött világszerte. A játékosok nem ragadtatták el a szurkolókat, Mourinho csapata roppant defenzív volt – betolta a buszt a kapu elé – , míg a Guardiola legénységéből hiányzott az átütőerő és a szerencsefaktor egyaránt. Két dolog miatt azonban emlékezetes marad az összecsapás. Az egyik Rasford zseniális megmozdulása Otamendi ellenében, mely már-már Ronaldinho legszebb megmozdulásaira hajaz, a másik pedig Fellaini és Agüero csörtéje. 

GettyImages-674117794-1024x683

A mérkőzés hajrájára fordulva Fellaini szabálytalan, sőt sárgát érő kereteken belül állította meg Agüerót, a City gólgyárosát. A gyorsan villanó sárga után a hazaiak robogtak is tovább, elvégezték a szabadrúgást, majd pedig a labda ismételten az argentinhoz került, aki mögött már ott is volt Fellaini. Egy újabb, jóval enyhébb buktatást követően – melyre talán Agüero rá is játszott – a támadó újra földre került, majd felpattant, és odaállt a belga elé, aki nem volt rest és odatette a fejét, egy aprócska kis biccentéssel. Nem egy kocsmai fejelés volt, de Agüero jól tudta mi a dolga. Második sárga nélkül egyből villant a piros, mindez 7 másodperc leforgása alatt.

Fellaini az a játékos, aki kevés elismerést kap a szurkolóktól, még rendre a United fanatikusai is megtalálják, nem nehéz kihúznia a gyufát. Így nem csoda, hogy az ominózus után égett az internet, s a címben olvasható hasonló kommentek árasztották el az internet és a social media felületek éterét.