Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Bayern München spanyol klasszisa – HIVATALOS

Korábban olyan hírek láttak napvilágot miszerint a spanyol középpályást korábbi klubja az FC Barcelona szeretné visszavásárolni azonban a 26 éves spanyol közzéppáylás a maradás mellett döntött és hosszabbított a Bayern München együttesével.

Thiago629

A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy két évvel meghosszabbította spanyol klasszisuk Thiago Alcántara szerződését. Az új megállapodás értelmében a 26 éves középpályás szerződése 2021. júniusáig érvényes.

A 20-szoros spanyol válogatott futballista még 2013 nyarán érkezett a bajor fővárosba a spanyol Barcelona együttesétől. Münchenben összesen 118 tétmérkőzésen szerepelt és ezalatt 17 gólt szerzett. Az idei szezonban 39 mérkőzésen lépett pályára és 8 gól mellett 9 gólpasszt is kiosztott. A bajorokkal három alkalommal nyerte meg a Bundesligát, két alkalommal a Német Kupát, valamint a Német Szuperkupát egy alkalommal. A spanyol klasszist a korábbi hírek szerint a Barcelona szerette volna visszavásárolni és olyan hírek is napvilágot láttak miszerint a Manchester City és a PSG is szívesen szerződtette volna a 26 éves spanyol válogatott játékost.

A mértékadó transfermakt portál a játékos piaci értékét 40 millió euróra taksálja.

Kép: fcbayern.com