Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Monaco: “Csak négy klub jöhetne szóba Mbappé esetében!”

Kylain Mbappé amellett, hogy a szó legszorosabb értelmében berobbant a nemzetközi futballelitbe, folyamatos jó teljesítményével pedig igencsak felverte az árát!

(Kép: marca.com)

A kérőknek már most is igencsak a zsebükbe kellene nyúlniuk, amennyiben szerződtetni szeretnék Kylian Mbappét. Minderre a 18 esztendős francia tehetség ügynöke figyelmeztetett! “Jelenleg csak 4 klub lenne képes megvásárolni őt! Barcelona, Manchester United, Manchester City, Real Madrid… Ezek a csapatok jöhetnének szóba!” – Fogalmazott a francia L’Equipe-nek a csatár ügyeit intéző Pascal Boisseaue.

A játékosügynök habozás nélkül hozzátette azt is, hogy Mbappé-nak nem feltétlenül kellene sürgetni a klubváltást a nyáron. “A legjobb az lenne számára, ha Monacoban maradna a következő szezonban! Nagyon jó helyen van, jelenleg ugyanis szárnyal, pazar formában van, és egy fiatal tehetség sincs hasonló szinten mint ő!” – Vélekedett a csatár ügynöke, aki szerint ha Mbappé formája kicsit vissza is esne a következő szezonban, a Monaco még úgy is 100 millió euró körüli összeget kérhetne érte.