Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mbappe: ” A Juventus egy fantasztikus gárda, de…”

Közelít felénk a Bajnokok Ligájának elődöntőinek első találkozói és annak ellenére, hogy Európában még tartanak a top ligákban bajnoki fordulókat, a média már a nemzetközi megmérettetésekre készül. Ennek kapcsán szólaltatták meg a Monaco feltörekvő csillagát, Kylian Mbappét. 

Kylian-Mbappe

A hercegségiek szerdán fognak pályára lépni hazai környezetben a Juventus ellenében. Két véglet fog találkozni a BL ezen szakaszában. Ugyanis a Monaco a legtöbb gólt rúgta a nemzetközi porondon, míg a “zebrák” a legkevesebbet kapták. A 18 éves támadónak eddig oroszlánrésze volt abban, hogy a piros-fehérek ott tartanak, ahol most.

Hét BL találkozón, öt gólt rámolt be az ellenfeleknek a francia válogatott támadó. Most azonban egy olyan védelem ellen kell majd bizonyítania a tehetségét, akik a Bajnokok Ligájának idei kiírásában mindössze két gólt kaptak úgy, hogy a Barcelona ellen kétszer is játszottak. Erről a csatár sem feledkezett meg:

” A Juventus egy fantasztikus gárda, mindenki ismeri a történelmüket és a régmúlt bajnokaikat” – kezdte a mondókáját a Mediaset Premium-nak.

“Nagyszerű keretük van és amikor kiejtették a Barcelonát, megmutatták, hogy mindenük megvan ahhoz, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját.”

“Mindazonáltal, nálunk is megvan a minőség, mindent meg fogunk tenni azért, hogy tovább menjünk a kiírásban.” 

Szerző: Borbély Szabolcs