Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: Megsérült a hátvéd, kérdéses a játéka a Real ellen!

Egy nem várt sérülés keresztbe húzhatja Diego Simeone terveit a Real elleni Bajnokok Ligája találkozó előtt.

(Kép: marca.com)

Az Atlético Madrid háza táján nem örülhetnek felhőtlenül annak, hogy a csapat a Las Palmas 5:0-ás idegenbeli kiütésével remekül hangolt a Real Madrid elleni keddi Bajnokok Ligája elődöntőre. Megsérült ugyanis az elmúlt hetekben Juanfran és Sime Vrsaljko sérülései miatt kényszermegoldásként jobbhátvédet játszó José Mária Giménez. Az uruguayi hátvéd Kevin-Prince Boatenggel ütközött keményen a levegőben, mely után a 65. percben le is kellett cserélni.

Az előzetes vizsgálatok alapján Giménez lovaglóizom sérülést szenvedett, és játéka kétségessé vált a hétközi Bernabéuban rendezendő Bl-találkozón.
Amennyiben a 22 esztendős játékosra nem számíthat majd Diego Simeone, úgy vélhetően Stefan Savic kerülhet ki a védelem jobb oldalára, míg a Las Palmas elleni bajnokit sárga lapjai miatt kihagyó Diego Godin és Lucas Hernández játszhat a védelem közepén.

Érdekesség, hogy az Atético 23-as keretéből a szezon egészét nézve így már csak 5-en, név szerint Antoine Griezmann, Stefan Savic, Thomas Partey, Koke és Ángel Correa úszták meg sérülés nélkül.