Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Nikolics újból betalált, mégis kikapott a Chicago – videóval

MLS • 9 . forduló: Nikolics Nemanja, a Chicago Fire magyar támadója tovább brillírozik a tengerentúlon, ugyanis közép-európai idő szerint ma hajnalban már 5. alkalommal volt eredményes az MLS-ben! Úgy festett egy darabig, hogy Niko gólja pontot ér majd New Yorkban, ám végül kikapott a Fire.

BS1_5001

A Chicagó New Yorkban hasalt el (forrás: newyorkredbulls.com)

Nikoliccsal a kezdőjében vágott neki a New York Red Bulls elleni meccsnek idegenben a Chicago Fire. A vendégek az első félidő végéhez közeledve kerültek hátrányba, amikor a tavalyi gólkirály, Bradley Wright-Phillips volt eredményes (1-0). Hiába adódtak a Fire előtt is lehetőségek, a chicagói együttes a szünetig nem tudott egyenlíteni.

Azonban az 59. minutumban igen, amikor McCarty zseniálisan talált Nikolics elé, majd a magyar támadó kiválóan tekerte a labdát a New York-i kapuba! A vendégek csatára ezzel 8 amerikai bajnokija során már 5. alkalommal volt eredményes (1-1)!

Nikolics gólja ⤵️

Annak ellenére, hogy úgy tűnt, a Fire Niko révén pontot menthet, a hazaik a második félidőben egyetlen kaput eltaláló labdája beakadt a 71. percben, amikor is Lawrence állította be a végeredményt (2-1).

Sikerének köszönhetően a New York-i együttes a második keleten, de úgy, hogy két meccsel többet játszott, mint az éllovas Orlando, mégis a lilák előnye két pont! Ezzel szemben a Chicago jelenleg visszacsúszott a hetedik pozícióba.

New York Red Bulls – Chicago Fire • 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Bradley Wright-Phillips (37.), Lawrence (71.), ill. Nikolics (59.)

Nagy Dávid