Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Tovább menetel az Orlando, fordulatos meccsen nyert a NY City – videóval

Az elmúlt este és éjszaka folyamán meccsdömping volt az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) 9. fordulójában. Az Orlando továbbra is tarthatatlannak tűnik, míg a New York City a Columbus elleni fordulatos meccsen nyert. Ezen felül volt kanadai rangadó is.

IMG_20170430_103535

Higuita az első gólnál a kiszolgáló szerepkörét töltötte be (forrás: twitter.com/OrlandoCitySC)

Tegnap este az Orlando City csapata a Colorado Rapidsot fogadta. A hazaiak tovább meneteltek, ellenfelük pedig képtelen volt eredményes játékkal előrukkolni. Először a 70. percben volt eredményes Rivas, majd bő húsz minutummal ezután a 60. percben pályára lépett brazil klasszis, a sérüléséből felépülő Kaká is betalált! Ezzel a dél-amerikai középpályás beállította a végeredményt, csapata pedig továbbra is a Keleti Főcsoport élén áll, úgy, hogy kevesebb meccset játszott, mint a többi klub!

A hazaiknál ez a bajnoki volt Johnson 200. MLS-meccse kezdőként!

Orlando City – Colorado Rapids • 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Rivas (70.), Kaká (90+1.), ill.


IMG_20170430_103053

Hiába vezetett az elején a Montreal, mégis a Vancouver játékosai örülhettek a kanadai rangadó után (forrás: twitter.com/MLS)

Eközben már zajlott egy másik találkozó az MLS-ben tegnap este, méghozzá a Montreal – Vancouver kanadai rangadó!

A hazaiak gyorsan betaláltak, hiszen kilenc perc elteltével Donadel volt eredményes, melyre húsz minutummal később érkezett a válasz Jacobson részéről.

Az 1-1-es első félidő után Techera a 79. percben a vendégek javára döntötte el a meccset, ekkor a gólpasszt pedig az egyenlítő találatot szerző Jacobson adta! A vége tehát 2-1 lett a Vancouver javára.

Montreal Impact – Vancouver Whitecaps • 1-2 (1-1)
Gólszerzők: Donadel (9.), ill. Jacobson (29.), Techera (79.)


USATSI_10036418

A duplázó Harrison volt a New York City győzelmének a kulcsa (forrás: nycfc.com)

Vasárnapra virradóra hajnalban a Columbus Crew otthonában játszott rangadót a New York City. A Keleti Főcsoport élmezőnyébe tartozó két klub izgalmakkal teli bajnokin van túl.

Elég hamar, már a 8. percben Harrison szerezte meg a vezetést a vendégeknek (0-1). Higuain viszont gondoskodott arról a 29. minutumban, hogy az állás újból egyenlő legyen, mint ahogy a 8. percig volt (1-1).

A második játékrész elején leadta utolsó kaput eltaláló próbálkozását a Crew, mellyel Kamara vezetést is szerzett a hazaiknak (2-1). Ám hamar fordult a kocka ismét! Előbb Herrera talált be a 64. minutumban (2-2), majd ő adott gólpasszt, Harrison pedig másodjára talált be a 76. percben (2-3)! A lefújásig már nem is változott az eredmény, a New York City gazdagodott 3 ponttal, ezzel beérve soros ellenfelét.

Colombus Crew – New York City • 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Higuain (29.), ill. Harrison (8., 76.), Herrera (64.)

Nagy Dávid