Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Sallaiék megverték a Fiorentinát, kikapott a Genoa és az Empoli

Az olasz élvonalbeli labdarúgó bajnokság 34. fordulójában találkozott egy mással a Fior és a Palermo. A két gárda meglehetősen rossz szezont fut, így jó lett volna valamit kozmetikázni rajta ezen a találkozón. Továbbá az Empoli a kiesés elől menekülve igyekezett megverni a Sassuolot és a Genoa három ponttal feledtetné a szezont a Chievo ellen. 

675123628.0

Palermo – Fiorentina 2:0 (1:0)
Gólszerzők: Diamanti (32.), Aleesami (90.)

Nem sokan vettek volna mérget arra, hogy a rózsaszín mezesek otthon el tudják kalapálni Sousa gárdát, akik éppen Európért harcolnak. Végül a veterán, egykori olasz válogatott játékos, Diamanti és a bal bekk, Aleesami gondoskodtak a meglepetésről. Illetve arról, hogy mindenkinek ússzon a fogadása. Kilenc pont hátránya van így a violáknak az El helyezésektől. Aligha lesz ebből már valami.

Genoa – Chievo 1:2 (1:0)
Gólszerzők: Pandev (43.) ill. Bastien (60.), Birsa (70.)

Igazán fordulatosra és érdekesre sikeredett ez a találkozó. A Genoa korán eldönthette volna a mérkőzés sorsát, ám a Simeon kihagyta a büntetőjét. Így csak 1:0-s előnnyel várta a hazai gárda a második félidőt. Ami alapvetően nem kellemetlen. Csak akkor vált azzá, amikor a meccs végén felnéztek a játékosok az eredményjelzőre. Ugyanis tíz perc leforgása alatt megfordította a vendég gárda a mérkőzést, hála Birsanak és Bastiennek. Még a végén egy kiállítás is belefért, így is az övék lett a három pont

Empoli – Sassuolo 1:3 (1:2)
Gólszerzők: Pucciarelli (24.) ill. Peluso (20.), Matri (34.), Duncan (57.)

Jól indult a meccs a hazaiaknak, hiszen annak ellenére, hogy a vendégek szereztek vezetést, viszonylag hamar tudtak válaszolni. És talán kicsit meg is tört a Sassuolo lendülete, ám Matri visszaterelte őket a “helyes” útra. Ezt az utat pedig Duncan be is biztosította. Az utat a három pont felé. Simán hozta a meccset a vendég gárda.

Szerző: Borbély Szabolcs