Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Roberto Carlos majdnem a Villa játékosa lett

A brazil legenda, Roberto Carlos elárulta, hogy 1995-ben majdnem Angliába szerződött, azonban az utolsó pillanatban mégis a Serie A-ban kötött ki.

Roberto-Carlos

Az 1995/96-os Premier League idényben az Aston Villa az előkelő 4. helyen végzett a Liverpool mögött. A remek helyezést némileg beárnyékolta az a tény, hogy nem tudták leigazolni a brazil legendát, Roberto Carlost.

A brazil bal bekk a posztján a világ legjobb játékosává vált. A világbajnok labdarúgó 1995-ben hagyta el hazáját. A Palmeiras együtteséből Olaszországba, az Interbe szerződött.

Az élete alakulhatott volna teljesen másképp is, ha a kék-feketék helyett a Villa Parkba szerződik.

Roberto Carlos a Sunnak nyilatkozta azt, hogy a karrierje elején majdnem az 1995/96-is idényben remek szezont záró Aston Villához csatlakozott. Találkozott a klubvezetéssel, de nem jött létre szerződés. A Birmingham is hasonlóan járt. Végül az Inter lett a befutó.

Roberto Carlos az Inter Milan után játszott a Real Madridban is. Ezt követően kipróbálta magát Törökországban, a Fenerbahce színeiben is. Vajon hogyan alakulhatott volna a pályafutása, ha 1995-ben az Aston Villát választja?

kép: sempreinter.com

Nagy Gábor