Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zseniális Cristiano Ronaldo, 3 BL-meccs 8 gól – videóval

A Bayern München elleni negyeddöntős párharc során 5 alkalommal talált a hálóba Cristiano Ronaldo, aki ezúttal a városi rivális Atletico Madridnak sem kegyelmezett az elődöntő odavágóján.

18268360_1713234825373956_514135359024981471_n

Lesgóllal (!?) indított Cristoano Ronaldo az Atletico Madrid ellen, majd újra és újra a hálóba talált a portugál zseni. A szabályok értelmében valóban leshelyzet előzte meg az első találatot, ám összességében ez a tényeken nem változtat, ugyanis a Real Madrid roppant kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva könnyedén múlta felül ellenfelét, úgy, hogy akár nagyobb különbség is kirajzolódhatott volna a két csapat között.

A Bayern München ellen 100. Bajnokok Ligája gólját jegyző élő legenda tovább száguld, s immáron újabb mesterhármasával már 103 gólos, a sorozat valaha volt legeredményesebb labdarúgója.

Emellett az idei kiírást tekintve egy gólra megközelítette a góllövőlistát vezető Lionel Messit. A Barcával együtt búcsúzó argentin 11 gólig jutott idén. Gólkirályi címe a mai napon komoly veszélybe került.

Cristiano Ronaldo számára fel lehet róni, hogy a Bayern München ellen kettő, az Atletico Madrid ellen pedig egy gólja szabálytalan körülmények között született, ám a portugál a játékvezetői ténykedésről nem tehet, ott volt a pályán, és tette a dolgát. Összességében tehát 3 mérkőzés, 8 gól, erről a teljesítményről csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Végezetül pedig tegyük tisztába a lesszabályt

 Lesen állni önmagában nem szabálytalanság.
A les akkor válik aktívvá, ha a lesen álló játékos:
1. játékba avatkozik,
2. mozgásával zavarja az ellenfelet,
3. ha azzal, hogy lesen áll előnyt szerez. Ez a szabály.