Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Celta – MU: Mourinho Rashfordot méltatta!

Az MU menedzsere, José Mourinho a Celta elleni győzelmet követően úgy érezte, nem mehet el szó nélkül Marcus Rashford teljesítménye mellett.

(Kép: skysports.com)

Mint ismert a Celta Vigo elleni El-elődöntő első mérkőzésén Marcus Rashford góljával a Manchester United nagy lépést tett a sorozat fináléja felé. A “vörös ördögök” menedzsere, José Mourinho a találkozót követően elismerően nyilatkozott fiatal játékosa formájáról és lelkesedéséről.

“Minden nap nagyon keményen dolgozik, hogy jobb és jobb lehessen! Már most komoly problémákat képes okozni az ellenfeleknek! Az első félidőben volt egy fantasztikus lövése, majd jött a szabadrúgás… Ezek olyan szituációk, melyekben tudsz fejlődni. Rashford nagyon szeret dolgozni, edzések után gyakran kint marad és a segítőimmel gyakorolja a lövéseket. Azt gondolom, hogy a szabadrúgása tökéletes volt, és a kapusnak nem volt esélye reagálnia a gyors lövésnél!” – Vélekedett Mourinho a 19 esztendős angol tehetségről.

A portugál menedzser arra is tett utalást, hogy az elmúlt időszakban rendszeresen játszó futballistái, így például Rashford is, az Európa Liga érdekében kihagyhatják az Arsenal elleni vasárnapi bajnoki rangadót.