Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sérülés árnyékolja be az El-győzelmet

A csütörtök esti, Celta Vigo elleni győzelmet beárnyékolja az a tény, hogy a Manchester United játékosa kihagyhatja szezon hátralévő részét sérülés miatt.

2B337D3E00000578-0-image-a-24_1439285997624

A Manchester United előnyt szerzett az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén, miután Rashford a 67. percben meglőtte a mérkőzés egyetlen gólját. A Vörös Ördögök öröme nem lehet felhőtlen a Vigóban aratott győzelem után. A 78. percben Mkhitaryan hagyta el a pályát, és Ashley Young állt be a helyére. A támadó középpályás szűk negyedórát tölthetett a pályán, mivel a lefújás előtt le kellett cserélni őt.

 Luke Shaw és Marcos Rojo már korábban kiesett a csapatból, és most a duóhoz csatlakozhat Young is, miután kiderül majd, hogy mennyire komoly a csütörtöki sérülése.

A sérült játékosok jócskán megnehezítik a Vörös Ördögök dolgát. A csapatra kemény véghajrá vár, mivel az a céljuk, hogy megelőzzék a városi riválist, és jövőre ők harcolják ki a Bajnokok Ligájában való indulást. Másik lehetőségük erre az, ha megnyerik az El-t, amire jó esélyük van.

A hátralévő fordulók két rangadót is tartogatnak a csapat számára. Az Arsenal és a Tottenham ellen is idegenben kell bizonyítani Mourinho legénységének.

kép: dailymail.co.uk

Nagy Gábor