Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus lehet a befutó a Sampdoria csatáráért

A támadó kész elhagyja jelenlegi klubját a nyáron, és úgy tűnik, hogy a Juventus lesz a befutó a cseh játékosért.

4a8e10ff08fdc3f10fdd9ef69bc3fbb2

Patrik Schick akár BL-győztes csapathoz is csatlakozhat, abban az esetben, ha a Zebrák június elején le tudják győzni a Királyi Gárdát a fináléban. A 21 éves cseh tehetség tavaly hagyta maga mögött hazáját és a Sparta Praha együttesét. Olaszországi kalandja remekül sikerült. A Sampdoria együttesében megtalálta a számításait. Ez mi sem bizonyítja jobban, minthogy 11 alkalommal sikerült bevennie az ellenfeleinek hálóját.

A gólerős csatárra a Nápoly és az Inter is felfigyelt, de a Tuttomercatoweb.com arról értesült, hogy a Juventus lesz a befutó a fiatal támadóért. A csatár szívesen csatlakozna a torinói klubhoz, és a Zebrák még július 15 előtt le fogják tenni az asztalra a játékos 25 millió eurós kivásárlási árát.

Elképzelhető az a forgatókönyv, hogy a Juventus ugyan megveszi a fiatal cseh tehetséget, de még nem fog csatlakozni a Zebrákhoz, hanem kölcsönben visszakerül a Sampdoriához, ahol még egy éve lesz arra, hogy megfelelő mennyiségű mérkőzésen lépjen pályára, és ezáltal tapasztaltot szerezzen. Ebben az esetben csak a 2018/19-es idényben fog csatlakozni új klubjához, a Juventushoz.

kép: gianlucadimarzio.com

Nagy Gábor