Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Lazio szélsőjével egyezkedik a Juve

Beindultak a különböző nagy sportoldalak. Legalábbis ami a futballal kapcsolatos átigazolási híreket illeti. Olaszországban különösen nagy felhajtás van, igaz ez a várható edzőkeringő miatt alakult ki, de azért most is olvashatunk olyan történéseket, miszerint a Juventus komolyan le akarja igazolni a Lazio üdvöskéjét..

PA-31134703

Keita Balde-t. A 22 éves támadót már tavaly is szóba hozták a torinói klubbal, ám akkor a “zebrák” nem tudták elcsalogatni a “sasoktól” a tehetséges fiatalt. Most újfent megpróbálkoznak vele és ami azt illeti, úgy fest, hogy néhány dologban meg is egyeztek vele.

Legalábbis a Sky Sports Italia értesülései szerint, a személyes feltételeket elfogadta a szenegáli labdarúgó. Kissé zavaró mondjuk a hírben, hogy ezeket a “feltételeket” nem hozták le, így kissé megkérdőjelezhetővé válik a hírérték.

Külön érdekessége a Keita- Juventus kapcsolatnak, hogy azok után kezdődtek meg a tárgyalások ezen része, miután a Juve megverte a Laziot az olasz kupadöntőben.

Mindenesetre a Sky arról ír, hogy elméletben 30 millió eurót kellene kifizetnie a regnáló bajnoknak a fővárosi csapatnak.

Keitával a “zebrák” egyértelmű célja az, hogy a támadószekcióban legyen variálási lehetőség. Olyan játék kellhet nekik, aki egyaránt tud csatárt játszani, vagy éppen szélsőt. A szenegáli pedig kitűnően hozza ezt a két szerepkört. Jól mutatja ezt, hogy idén 30 Serie A-s mérkőzésén 15 gólt és 5 gólpasszt jegyez.

Szerző: Borbély Szabolcs