Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bournemouth-nál köthet ki a Spurs korábbi támadója! – sajtóhír

A Sky Sports információi szerint az Eddie Howe által irányított Bournemouth a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni a Tottenham Hotspur korábbi támadóját, nevezetesen Jermain Defoe-t.

letöltés

A Sky Sports úgy értesült, hogy a Bournemouth már felvette a kapcsolatot a Sunderland csapatával a rutinos támadó leigazolásának érdekében. Az Eddie Howe vezette gárda állítólag már a hét folyamán leül átbeszélni az esetleges szerződés feltételeit Jermain Defoe képviselőjével. Jelenlegi állomáshelyéhez egyébként 2019 júniusáig köti kontraktus, a transfermarkt pedig 5,5 millió fontra becsüli az átigazolási értékét. 

A korábbi Tottenham Hotspur támadó 2015 januárja óta tartozik a Sunderland kötelékébe. Jermain Defoe mondhatni második fénykorát éli, hiszen egy nem túl acélos csapatban figyelemre méltóan teljesít. A klub színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 93 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 37 alkalommal volt eredményes. Nem mellesleg idén ismét behívták az angol válogatottban, ráadásul a litvánok elleni Vb-selejtező találkozón gólt is szerzett.