Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos: “Megérdemeltük!”

Mint ismert a Real Madrid 2:0-ára legyőzte idegenben a Malága együttesét, és 5 év után újra bajnoki címet ünnepelhetett Spanyolországban – Sergio Ramos szerint abszolút megérdemelten!

(Kép: marca.com)

A Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos úgy véli, nem igazán számít, hogy a bajnoki cím az utolsó fordulóban dőlt el, mivel a válogatott középhátvéd szerint a blancók abszolút megérdemelten jutottak fel öt  év után újra a csúcsra. “Nagyszerű érzés megnyerni a bajnokságot! Mindannyian keményen megdolgoztunk ezért a sikerért! Ez a csapat abszolút megérdemelte, hogy bajnok legyen! Az pedig egyáltalán nem számít, hogy az utolsó fordulóig várnunk kellett ezzel!” – Fogalmazott Ramos a Malága elleni találkozó lefújását követően, hozzátéve, hogy sokat segített nekik az a felfogás, mely szerint minden bajnokijukat úgy vívták meg, mintha az utolsó lenne. “Végig kiegyensúlyozottan, koncentráltan és nagy elánnal futballoztunk a szezon során, de említhetném azt is, hogy nyugodtak voltunk, bíztunk magunkban, ezért is sikerült oly sokszor, a döntő pillanatokban pontot vagy pontokat szereznünk!” – Folytatta gondolatmenetét a spanyol válogatott hátvéd. 

“Ez a világ legjobb bajnoksága! A Barcelonával, a nagyot előre lépő Sevillával, vagy az Atlético Madriddal, de nem kérdés, mi voltunk a legjobb csapat! Most nincs más dolgunk, mint hazautazni és a Cibeles-téren együtt ünnepelni a szurkolókkal!” – Zárta mondandóját Ramos.