Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Inter nyerte a 37. forduló rangadóját – VIDEÓVAL

Csak azért, mert már a lényegi kérdések zöme eldőlt Itáliában, még rendezhetnek rangadót. És rendeztek is. A Coppa Italia döntőt elvesztő Lazio fogadta, a mostanság mélyen tudása alatt futballozó Intert. Bár a hazaiak már biztos indulók Európában, míg a vendégek tuti fix, hogy nem fognak El-ben játszani. Így igazából egy baráti mérkőzésre számíthattunk, de ez mégiscsak egy rangadó.

inter-cropped_j5tvflggfay01ky7hiknp6gtf

Lazio – Inter 1:3 (1:2)
Helyszín: Róma, Stadio Olimpico Játékvezető: Di Bello
Gólszerzők: Keita (18.) ill. Andreolli (31.), Hoedt (37.), Eder (74.)
Sárga lap: Hoedt (46.), Keita (61.), Lulic (71.), Lombardi (80.) ill. Murillo (17.), Eder (48.)
Piros lap: Keita (66.), Lulic (78.)

Lazio: Vargic – Hoedt, de Vrij, Wallace – Lulic, Alberto, Biglia, Savic, Anderson – Immobile, Keita Vezetőedző: Inzaghi

Inter: Handanovic – D’Ambrosio, Murillo, Andreolli, Nagatomo – Gagliardini, Medel, Vandreva, Brozovic, Perisic – Eder Vezetőedző: Vecchi

Nagyon nem úgy kezdődött a találkozó, ahogy azt a vendégek elképzelték A Lazio alapvetően mindenben felülmúlta az ellenfelét. Dinamikusabban és felkészültebben játszottak, az pedig főleg igaz volt néhány játékosra, mint Anderson vagy Keita.

Rendszerint megverték az emberüket egy az egyben, így lehetőséget kialakítva a csapatnak. Egy ilyen szituációban, mikor Anderson éppen megverte Murillot, hozott össze egy büntetőt a Lazio brazilja. A Nerazzurri bekkje hátulról lökte fel az ellenfelét, amiben balszerencséjére bele is sérült.

A megítélt büntetőt Keita vágta be, ezzel megszerezve a vezetést. 1:0. Azonban ezt követően az Inter mgerázta magát és bár akcióból nem voltak veszélyesek, egy szögletet követően csak ki tudtak egyenlíteni. Andreolli fejelt a kapuba. 1:1.

Majd át is vették valahogy a vezetést. Igazából egy szerencsétlen öngól következtében.

Mindenesetre a második félidőre Inter vezetéssel jöttek a ki a csapatok. Talán jobb lett volna, ha ki sem jönnek. Nem éppen a fociról szólt a második játékrész.

A Lazio játékosok elvesztették a fejüket, főleg miután Eder megszerezte az Inter harmadik gólját. Két embert is kiszórtak a “sasoktól”. Keitat és Lulicot egyaránt.

Igaz, ezzel a vereséggel sem változott semmi. A Lazio biztosan megy az El-be, míg az Inter.. az Inter pedig nem.

https://www.youtube.com/watch?v=gI5CuQJ7gPY

Szerző: Borbély Szabolcs