Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Videoton sztárja

Egyes szerbiai hírek szerint, ha a Videoton nem lesz bajnok, távozhat a csapat legnagyobb sztárja Danko Lazovics. A szerb focista célja, hogy a BL-selejtezőkön pályára léphessen, így, ha a Vidi nem lesz bajnok hazatérhet, mégpedig kedvenc klubjába a szerb bajnok Parizan Belgrádba.

Lazovics vidi.hu 06.282016 nyarán 1+1 éves szerződést kötött a Vidivel a szerb támadó (vidi.hu)

A 47-szeres válogatott (Szerbia, Szerbia és Montenegró, Jugoszlávia) támadót volt csapata, a Partizan Beograd vinné, amelyben korábban már három alkalommal is játszott. A volimpartizan.net úgy tudja, Lazovics abban az esetben távozna Székesfehérvárról, ha nem a Videoton végezne a bajnokság élén. A pletykákat az erősíti, hogy a támadó kiváló viszonyt ápol a klub vezetőedzőjével Marko Nikoliccsal. A 34 esztendős csatár 2016 nyarán 1+1 éves szerződést írt alá a Videotonnal, s a most zajló bajnokságban 29 meccsen 10 gólt szerzett. Hamar a szurkolók kedvencévé vált, így nem örülnének neki, ha távozna.

Szintén elhagyhatja a Videotont az idén kevés szerepet kapó Bódi Ádám és Kovács István is, akik az ujpestforum.hu információi szerint Újpestre tartanak.

Endrődi Dávid