Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torino: “Belotti nem megy sehova”

Andrea Belottit aligha kell most bárkinek is bemutatni. A Toro üdvöskéje idén robbant be a köztudatba, ugyanis a “bikák” színeiben idén huszonhét gólt szerzett. A mindössze huszonhárom éves csatárért azonnal elkezdtek érdeklődni klubok, ám a csapat elnöke most megszólalt és lehet pontot rakott az ügy végére.

FC Torino v AC Milan - Serie A

Urbano Cairo pedig nem nagyon szokott a semmibe beszélni. A Torino elnöke nemrégiben nyilatkozott a Premium Sport-nak, miszerint a támadó nem fogja elhagyni az északi várost. Persze korábban kizárta már azt is, hogy esetleg a városi riválishoz igazoljon az olasz válogatott játékos.

Mostanság más “fenyegeti” a klubot. Jobban mondva másik együttes. Mégpedig az AC Milan. Mióta megtörtént a klub eladása, az új tulajdonosok igyekeznek megerősíteni az egyesület keretét. Érthető okokból, hiszen most már biztossá vált, hogy Európa-liga selejtezőket fognak játszani.

Az új befektetők pedig úgy vélik, hogy Andrea Belotti több mint ideális választás lenne a hétszeres BL-győztes csapat számára.Viszont itt jött a képe Cairo:

“A válasz magától értetődő. Szerződése van velünk 2021-ig és nem hiszem, hogy akad olyan csapat, aki ki tudná fizetni a kivásárlási záradékot. Egy nagyszerű szezont kívánok neki azokkal az új játékosakkal karöltve, akik érkezni fognak.”

Az elnök itt arról a záradékról beszélt, amit a csatár szerződésébe írtak. Egyes oldalak szerint ez egy 100 millió eurós összeg, amit aligha fog bárki megadni. Ebben igaza lehet a főnöknek, ám sok lap úgy tudja, hogy ez a záradék csakis a külföldi klubokra vonatkozik. Az AC Milan pedig aztán sok minden, csak nem külhoni.

Szerző: Borbély Szabolcs