Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Két meccsre meszelték el az Udinese játékosát

Az Udinese játékosát a hétvégi Sampdoria elleni találkozón állították ki. A piros lap mellé két mérkőzéses eltiltást is kapott.

luis-muriel-danilo-larangeira-udinese-sampdoria-serie-a_1qgfyjyt2thlp1bi75xrym7uoj

Danilo mindössze 65 percet tartózkodott a pályán a Sampdoria ellen 1:1-es döntetlenre végződő mérkőzésen. A hazaiak a 47. percben De Paul kiállítása miatt már emberhátrányba kerültek. A 65. percben Danilo is csapattársa sorsára jutott, miután belépője túl durvára sikerült, és villant is a piros az eset után. A vendégek is emberhátrányban zárták a találkozót. Murielnek kellett idő előtt távoznia a játéktérről.

Muriel a 64. percben értékesített egy büntetőt ex-klubja ellen. A találat ünneplése végül mindkét oldalon kiállítással párosult. Danilo megragadta ellenfele nyakát, viszont Muriel sem volt vétlen az összetűzésben. Ő viszont megúszta egyetlen meccsre szóló eltiltással.

A hétvégén rengeteg sárga lap villant, ami sok játékosnál eredményezi azt, hogy az utolsó, sorsdöntő kört ki kell hagynia a Serie A-ban. Íme a lista, ők már biztosan nem futhatnak ki a pályára a következő körben. A Juventus védője, Dani Alves, Marcel Buchel és Omar El Kaddouri az Empoliból, Wesley Hoedt a Lazióból, a Torinból, Adem Ljajic, a Sampdoriából Jacopo Sala, a chievoi páros Lucas Castro és Ivan Radovanovic valamint Marco Sau és Bruno Alves a Cagliariból.

kép: livepremierleague.net

Nagy Gábor