Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Iniesta: “Elhagyhatom a Barcát”

Vannak dolgok, amiket egy szurkoló aligha akar olvasni bármelyik sportoldalon, vagy sportújságban. Mondjuk azt, hogy a kedvenc csapatának ikonikus alakja azt mondja, hogy bizonytalan a jövője a klubnál. Most ez a kellemetlenség veheti körbe a Barcelona szimpatizánsait. 

f2cc0c9f64e14939b5b9f2eab85333cf

Ugyanis történt, hogy Andres Iniestát meginvitálták egy interjúra a RAC1 rádióműsorába és ott olyat mondott, amit gyaníthatón egyik Barcelona szurkoló sem akart hallani.

Megkérdezték a középpályást arról, hogy mégis hogyan állnak a szerződéshosszabbítással. Erre pedig azt találta mondani a világbajnok, hogy:

“Az mindig egy lehetőség, hogy nem a gránátvörös-kékeknél fejezem be a pályafutásomat. Nem mondok semmit a lehetséges hosszabbításról csak annyit, hogy ki fogom elemezni a helyzetet az idei szezon teljesítménye alapján.”

“Amennyiben ezzel megvagyok, dönteni fogok.”

Természetesen ez még úgy is elsülhet, hogy marad még a katalán klubnál. Ám mostanság egyre több oldal cikkezi, hogy lenne kérőkből lenne bőséggel. Ráadásul egyet ki is emelnek.

Az udvarló pedig nem más, mint az a csapat, aki kiejtette idén a Barcát a Bajnokok Ligájából: a Juventus.

Érdekes gondolat az, hogy Iniesta kövesse Daniel Alvest az olaszokhoz. Ugyebár ő tavaly nyáron érkezett meg Torinóba. Ingyen. Most ezen az “áron” szerezné meg az “öreg hölgy” a többszörös spanyol bajnok játékost.

Mindenesetre ez még elég erős pletyka szinten van csak. Várjuk csak meg azt, hogy mire jut a 34 éves középpályás.

Szerző: Borbély Szabolcs