Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Griezmann az Atlético játékosa!”

Enrique Cerezo, az Atlético Madrid elnöke igyekezett tisztább képet festeni az MU-val már hosszabb ideje összeboronált Antoine Griezmann jövőjéről.

(Kép: goal.com)

Most hogy a Manchester United az Európa-liga megnyerésével biztosította helyét a Bajnokok Ligája főtábláján, bizonyára még inkább felélénkülnek majd az Antoine Griezmann és az MU “házasságáról” szóló híresztelések. Ráadásul mint ismert a francia kiválóság egy interjúban 60% esélyt adott arra, hogy a “vörös ördögökhöz igazol a nyáron.
Mindezek apropóján az Atlético Madrid elnöke, Enrique Cerezo az Európa-liga finálé után máris igyekezett megnyugtatni a matracosok szurkolóit, hogy Griezmannak bizony esze ágába sincs eligazolnia Madridból.

“Egyáltalán nem lepett meg, hogy Griezmann 60%-ról nyilatkozott az újságíróknak. Már egy jó ideje csak erről kérdezgetik őt, és azt zt gondolom eléggé frusztráló lehet ez a helyzet. Különben is, mindenki ismeri a szituációt, Griezmann az Atlético Madrid játékosa, és még hosszú évekig szerződés köti őt a klubhoz!” – Kezdett bele a sportvezető az RMC-nek adott interjújában. Cerezo úr ezt követően még hozzátette, hogy egyébként sem gondolná, hogy a “matracosokkal” 2021 nyaráig szerződésben álló játékos kivásárlási árát bármelyik klub is megadná. “Griezmann egyszer sem jelezte, hogy távozna! A Manchester Untiedtől sem keresett senki bennünket! Különben is, nem gondolnám, hogy Griezmann kivásárlási árát egy klub is hajlandó lenne kifizetni!” – Zárta értékelését az Atleti elnöke.

Mit is tehetnénk még hozzá?! (…) Nyilván ez is egy szempontja a Griezmann körül kialakult kálváriának!