Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea támadóját vinné a Monaco! – sajtóhír

Brit lapértesülés szerint a Leonardo Jardim által irányított AS Monaco a nyári transzfer időszak folyamán szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea belga válogatott támadóját, nevezetesen Michy Batshuayit

letöltés (1)

Röpke egy esztendő után távozhat is az Antonio Conte vezette londoni “kékektől” a még mindig csak 23 esztendős Michy Batshuayi. A The Sun úgy értesült, hogy az AS Monaco szívesen a soraiban tudná a kegyvesztett csatárt. A friss bajnok Chelsea tavaly nyáron 39 millió euró ellenében igazolta le az ifjú belga támadót a Marseille csapatától, azaz ebből kifolyólag egyáltalán nem lenne számára ismeretlen a francia liga légköre. Nos, Batshuayi nem kapott túl sok lehetőséget az olasz trénertől, így koránt sem lenne meglepő, ha valóban távozna. 

Michy Batshuayi bemutatkozása ígéretesre sikeredett a Chelsea-nél, hiszen első bajnoki meccsén rögtön három pontot érő gólpasszt adott, majd a következő fordulóban eredményes tudott lenni. Ennek ellenére nem lett stabil kezdő, s a Premier League vége fele is csupán egyszer kezdett. Minden frontot egybe véve ezidáig 28 találkozón jutott szóhoz, melyek során 11 találatig jutott.