Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City-hez tart a Monaco középpályása, hamarosan aláírhat! – sajtóhír

Várható volt, hogy a francia bajnok AS Monaco tehetséges futballistái az idei nyár kedvelt átigazolási célpontjai lesznek. Az első távozó pedig úgy fest, meg is van, ugyanis a hercegségiek portugál válogatott középpályása, Bernardo Silva immár Manchesterben tartózkodik…

329a5974fa97ef86d9f241311a5e9482c96d79c6Bernardo Silva (fotó: sports.yahoo.com)

Sőt, azt is tudni véli az angol sajtó, hogy a két manchesteri gigász közül melyik lehet Bernardo Silva követező állomáshelye. A Sky Sports értesülései szerint a Pep Guardiola vezette Manchester City-t erősítheti a jövőben!

A 22 esztendős futballistát először a manchesteri reptéren kapták lencsevégre, de a Sky ennél többről is beszámol: állítólag már az Etihad Stadionban is járt a kreatív középpályás, hogy véglegesítse a transzfert. A hírek 43 millió fontos átigazolási összegről szólnak, továbbá öt éves szerződésről.
Ha a hír igaz, az azt jelenti, hogy a Manchester City igencsak belehúz, kevéssel a szezon zárulta után. Bernardo Silva a Monaco idei bajnoki címében és Bajnokok Ligája-elődöntőjében elévülhetetlen érdemeket szerzett, egyik vezéralakja volt a piros-fehér csapatnak. A Benfica nevelése idén 58 mérkőzésen szerepelt a Monaco együttesében, szerzett 11 gólt, és 12 gólpasszt adott.

Hamarosan minden bizonnyal kiderül, igaz-e a hír, de a forrásból ítélve nem érdemes különösebben hitetlenkedni.