Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bernardo Silva a Manchester City első igazolása – hivatalos

Mint arról a nap folyamán beszámoltunk a Manchester City nagyon közel áll a Monaco portugál válogatott játékosa Bernardo Silva szerződtetéséhez  Nos a hírek igaznak bizonyultak és kora este a Manchester City hivatalos honlapján bejelentette a portugál középpályás szerződtetését. 

bernardo-silva

A Premier Leauge-ben bronzérmes Manchester City együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte a francia bajnok Monaco portugál játékosát Bernardo Silvát. Silva július elsejétől csatlakozik Guardiola együtteséhez és a 22 éves portugál 43 millió font ellenében lesz a manchesteriek játékos valamint 2022-ig kötelezte el magát a bronzérmes gárdához.

A 22 esztendős portugál válogatott kiváló szezont tudhat maga mögött, hiszen bajnoki címhez segítette csapatát valamint a Bajnokok Ligájában elődöntös volt a hercegségbeliekkel valamint a Francia Kupában is döntőt játszhattak, amit elvesztettek a PSG ellen. A Benfica nevelése idén 58 mérkőzésen szerepelt a Monaco együttesében, 11 gólt, és 12 gólpasszt jegyzet az idei kiírásban. Silvát több topklub is megkörnyékezte, de a City ajánlata volt a befutó. A manchesteri együttessel jövőre a BL csoportkörében szerepelhet ismét a portugál játékos.

Kép forrása: Manchester City hivatalos oldala

O.G.