Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbított a Vörös Ördögök sztárja

A Vörös Ördögök sztárja jól érzi magát Manchesterben. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy tárgyalóasztalhoz ült, és meghosszabbította jelenlegi szerződését.

antonio-valencia

A Manchester United bejelentette, hogy Antonio Valencia aláírásával hitelesítette azt, hogy 2019-ig biztosan az Old Traffordon fog futballozni. Ha továbbra is remekül teljesít majd a jövőben, akkor akár még egy évvel megtoldható a kontraktus. Szerda este az ő vezényletével nyerték meg a Vörös Ördögök az Európa-ligát. Az Ajax ellen 2:0-ra megnyert találkozón ő viselhette a csapatkapitányi karszalagot.

A 31 éves ecuadori jobb hátvéd 2009 óta erősíti a Vörös Ördögöket. Az angol klubbal szinte már mindent megnyert. Már csak a BL-serleg hiányzik a vitrinjéből. Az elkövetkező években akár még ezt a hiányosságot is pótolhatja majd.

Az idei szezont viszont hamar el fogja felejteni. Annak ellenére, hogy megnyerték a második számú európai kupasorozatot, és ezzel biztosították helyüket a következő évi Bajnokok Ligája csoportkörben a szezon nem sikerült valami fényesen. A Premier League-ben az Arsenal és a Liverpool mögött csak a 6. pozíciót sikerült megcsípniük.

kép: independent.co.uk

Nagy Gábor