Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zabaleta a West Ham Unitedben folytatja! – HIVATALOS

Mint ahogy arról már a mai nap folyamán korábban beszámoltunk, a Sky Sports weboldalán írt arról, hogy a Manchester Citytől hosszú évek után távozó Pablo Zabaleta a West Ham Unitednél folytathatja pályafutását. Nos, a Sky értesülése igaznak bizonyult, hiszen a “kalapácsosok” bejelentették a rutinos argentin hátvéd érkezését. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 05. 26. 151129

A Slaven Bilic által irányított West Ham United hivatalos honlapján számolt be arról, hogy két esztendőre szóló szerződést kötött a 32 esztendős argentin szélső védővel, Pablo Zabalétával. A rutinos futballista ugyebár ingyen érkezik a londoni gárdához, mivel 2017 júniusában lejár a szerződése a Manchester Citynél. 

Pablo Zabaleta 2008-2017-ig volt a Manchester City oszlopos tagja, ahol olyan edzőkkel dolgozhatott együtt, mint Manuel Pellegrini vagy éppen Pep Guardiola. Minden frontot egybe véve 333 mérkőzésen húzhatta magára a manchesteri gárda szerelését, melynek színeiben nyert többek között két bajnoki címet illetve egy alkalommal az FA-kupát is elhódította társaival. 

Kép forrása: West Ham United honlapja.