Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Ferrari sztárja elárulta kinek szorít a BL döntőben

A Forma 1-es világbajnokságot vezető német Sebastian Vettel is elárulta kinek szorít a szombat esti Bajnokok Ligája döntőben. Mivel a német csapatok már negyeddöntőben elvéreztek a Ferrari pilótája Vettel nem tud hazai gárdának drukkolni a fináléban.

sebastian-vettel-211016_npybio43si1k1hyo6rbj99aui

Szombat este a világ szeme Cardiffra szegeződik a Bajnokok Ligája fináléjára, így van ezzel a 2017-es forma 1-es világbajnoki sorozatot vezető német Sebastian Vettel is. A Ferrari pilótája a Motorsport.com kérdésére elárulta kinek szorít a Bajnokok Ligája fináléjában szombat este. Olasz csapat pilótájaként talán nem meglepő, hogy Allegri tanítványainak szorít a négyszeres világbajnok Ferrari pilóta.

“Remélem, hogy a Juventus fog nyerni. A Ferrarinál néhány srác értük szorít, én pedig nem vagyok nagy rajongója a Real Madridnak.“ – válaszolt a Motorsport.com kérdésre a német világbajnok

Sebastian Vettel, mint ismert nagy futball rajongó hírében áll és a napokban ő maga is megmutatta futballtudását Torinóban, a Juventus stadionjában, egy jótékonysági mérkőzés keretein belül. Vettel-nek egyébként a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt a kedvenc csapata, akik idén finálét játszottak a Német Kupában, amit azonban elvesztettek a Borussia Dortmund ellen.

Képek: motorsport.com