Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milanban köthet ki a francia csillag! – sajtóhír

A Sky Sports értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan tárgyalásokat folytat a Brendan Rodgers által irányított Celtic színeiben futballozó Moussa Dembelé játékjogát illetően. 

VfL-Borussia-Moenchengladbach-v-Celtic-FC-UEFA-Champions-League

A mindössze 20 esztendős francia támadó ugyebár nem csak a 2016/2017-es idényben nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet. A média már tavaly nyáron több sztárcsapattal is összeboronálta az ifjú futballistát, Moussa Dembelé végül a Celticnél kötött ki. Nos, nem meglepően továbbra is komoly az érdeklődés iránt, hiszen természetesen nemcsak az AC Milan szeretné megkaparintani a játékjogát. A hírek szerint a Borussia Dortmund és a Chelsea is szívesen a soraiban tudná a skót gárda egyik legjobbját. 

Moussa Dembelé remek teljesítményt nyújtott a 2016/2017-es idény folyamán. A Celtic színeiben minden frontot egybe véve 49 találkozón jutott szóhoz, melyek során 32 alkalommal volt eredményes illetve 9 gólpasszt is kiosztott a társai között. A transfermarkt egyébként 5,5 millió euróra becsüli az átigazolási értékét, de minden bizonnyal ennél jóval nagyobb összegért engedi el a Celtic.