Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Buffon: “Nagyon csalódott vagyok, de megérdemelte a Real”

A Juventus kapitánya és hálóőre, Gianluigi Buffon az elvesztett Bajnokok Ligája fináléja után nagyon csalódott volt, hiszen továbbra sem tudta megszerezni a hőn áhított trófeát. 

gianluigi-buffon-cropped_1nhoh0tpjyzqf1pk9o16z13f71

Forrás: goal.com

Buffonnak ez volt a harmadik Bajnokok Ligája döntője, és ebből egyszer sem tudta magasba emelni a trófeát. A Juventus olasz hálóőre pedig remek szezont futott, sőt egész pályafutása során magas szinten védte csapata hálóját. A meccs elvesztése után természetesen nagyon csalódott volt, de gratulált a Real Madridnak.

“Ez egy hatalmas csalódás. Azt hittük, meg tudjuk nyerni ezt a döntőt. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, nyomást tudtunk gyakorolni a Real Madridra, de ahhoz hogy címeket nyerjünk, erősebbnek kell lennünk. A második félidőben kijött a különbség, az ellenfél megmutatta a klasszisát, és azt, hogy hogyan kell megnyerni az ilyen meccseket, megérdemelten győzött.”

Buffon a Bajnokok Ligája idei kiírásában a döntőig mindössze 3 gólt kapott, ami nagyban köszönhető volt zseniális játékának. Meg sem látszik rajta, hogy már 39 éves, viszont már nem sok esélye maradt arra, hogy a hiányzó BL-trófea is bekerüljön a rengeteg elismerés mellé.