Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: Giovinco sem tudott segíteni csapatán – videóval

Mára virradó hajnalban folytatódtak az MLS küzdelmei, a manapság pedig igencsak jó formában lévő Toronto szaladt bele egy pofonba a New England otthonában. A Dallas átgázolt ellenfelén egy 8 gólos meccsen! A Los Angeles a fővárosi DC United ellen ikszelt. A Montreal a New York Red Bullsszal szemben aratott sikert, míg a sereghajtó Colorado az élmezőnybeli Columbus ellen győzött.

IMG_20170604_105458

A New England tagjai a Toronto elleni sima győzelmüket ünnepelhették (forrás: twitter.com/NERevolution)

A nagyszerű szériát magáénak tudó Toronto ezúttal hajnalban nem járt szerencsével, és a felkapaszkodni látszó New England otthonában beleszaladt egy hármasba!

A helyzetei megvoltak Giovincoéknak is – az olasz május 13-a után volt először kezdő – , de a gól elmaradt részükről, míg a Revolution a szünetig egyszer, majd a fordulás után kétszer is betalált, s többek között Fagundez és Agudelo – aki találata előtt asszisztot adott – góljaival nyert a hazai együttes. A vendégeknél egyébként a válogatott mérkőzés miatt hiányzott Bradley és Altidore.

A Toronto ennek ellenére továbbra is az élen áll keleten, míg a New England ugyanott már a hetedik.

New England Revolution – Toronto FC • 3-0 (1-0)
Helyszín: Gillette Stadion – 21.764 néző
Gólszerzők: Angoua (17.), Fagundez (66.), Agudelo (85.), ill.

https://youtu.be/PFccbRhxNkU


IMG_20170604_094447

A Dallas 8 gólos meccsen hengerelt a Dallas! (forrás: twitter.com/MLS)

A tavalyi alapszakasz győztese, vagyis az FC Dallas a pocsékul teljesítő Real Salt Lake csapatát fogadta.

A texasiak gyorsan elintézték ellenfelüket, ugyanis a hazai együttes már az első félidőben 5-0-ra vezetett! Mindehhez főleg – a korábbi Ferencváros játékosa – Lamah kellett, aki mesterhármast szerzett, majd betalált még a szünetig Urruti és Akindele is eredményesek voltak, s már ekkor megsemmisülni látszott a Salt Lake.

A fordulás utánra Holness, és Beckerman két perc alatt – a 70. és 72. minutumban szerzett góljaival – zárkózott a Real, de ez édeskevés volt a Dallas ellen, amely még a végén a 16 éves Ferreira révén is betalált, így kialakítva a 6-2-es lehengerlő sikert! A Salt Lake-en való átgázolás után a Dallas beérte nyugaton a Houstont pontszámban, de még mögötte a harmadik, míg a Salt Lake ugyanitt az utolsó előtti.

FC Dallas – Real Salt Lake • 6-2 (5-0)
Helyszín: Toyota Stadion
Gólszerzők: Lamah (8., 22., 31.), Urruti (39.), Akindele (43.), Ferreira (89.), ill. Holness (70.), Beckerman (72.)


A Montreal is győzött az elmúlt hajnalban, így két kanadai csapat zsebelte be a három pontot, csak a Toronto maradt hoppon.

Ráadásul a montreáli Impact elleni vereség elszenvedője az idegenben szerepelt New York Red Bulls volt! Egy gól döntött a meccsen, a második félidőben, a kanadai csapat pedig másodjára nyert egymás után.

Sikere ellenére a Keleti Főcsoport utolsó előtti helyén áll a Montreal Impact, míg a New York Red Bulls a hatodik.

Montreal Impact – New York Red Bulls • 1-0 (0-0)
Helyszín: Stade Saputo Stadion – 19.032 néző
Gólszerzők: Dzemaili (67.), ill.


A DC United – Los Angeles Galaxy rangadón csupán helyzetekig jutottak a felek, gól nem esett a találkozón. Ezzel a pontszerzéssel egyik klub sem járt jobban, ugyanis a washingtoni DC United az utolsó keleten, míg nyugaton csak a hetedik a Los Angeles.

DC United – Los Angeles Galaxy • 0-0
Helyszín: RFK Stadion – 17.730 néző


Végezetül a Colorado Rapids hamvaiból újra feltámadt, hiszen a Columbus Crew vendéglátójaként tudott nyerni!

A nyugaton utolsó Colorado ezzel második meccsét nyerte meg zsinórban a keleten ötödik Columbus ellen. A gólok a második félidőben estek, és Higuaín találatával még a Crew vezetett, ám a végére fordított a Rapids, ezzel újból otthon tartva a három pontot.

Colorado Rapids – Columbus Crew • 2-1 (0-0)
Helyszín: Dick’s Sporting Goods Park – 17.586 néző
Gólszerzők: Doyle (80.), Gordon (86.), ill. Higuaín (61.)

Nagy Dávid