Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata: “Vissza Olaszországba? Biztos nem, a Real Madridnál maradok”

Habár a spanyol sajtó az elmúlt hetekben attól volt hangos, hogy Alvaro Morata a Milanba igazol, de a spanyol csatár, a tegnapi Bajnokok Ligája győzelem után maga nyilatkozott a jövőjével kapcsolatban. 

real-madrid-alvaro-morata-celebrates-winning-uefa-champions-league-final- (1)

Forrás: dailynews.com

Morata igen világosan kijelentette, hogy hol szeretne játszani a következő szezonban, és habár imádja Olaszországot, szülővárosát választja helyette.

“Vissza Olaszországba? Biztos, hogy nem. A Real Madridban akarok maradni. Szeretem Olaszországot, de Madrid az én városom és a csapatom. A Juventus csak a második helyen van.”

Habár ő maradni szeretne, hangsúlyozta, hogy a döntés nem az ő kezében van.

“Hogy maradok-e viszont nem rajtam múlik, és nincs itt az ideje ezen gondolkodni. Most a csapatommal akarom ünnepelni a Bajnokok Ligája győzelmet.”

Az újságírók viszont mindenképp meg szerették volna tudni, hogy mit tervez a nagyon közeli jövőben, Morata viszont csak a válogatott meccsekig ment el.

“Spanyolországgal lesznek meccseink, szóval jó nyárnak nézek elébe.”

Karim Benzema mögött elég kevés játéklehetőség jutott neki, ezért is röppenek fel a hírek arról, hogy távozni fog a nyáron, ám Morata ragaszkodott ahhoz, hogy jó szezon van mögötte.

“Nem vagyok csalódott, miért is lennék? Most nyertük meg a Bajnokok Ligáját. Önző lennék, ha most boldogtalan lennék. Az egyik legjobb dolog, ami velem történt, hogy megnyertem ezt a trófeát, és visszatérhettem Madridba.”