Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Diego Costa: “Nem szerepelek Conte terveiben”

Diego Costa a spanyol válogatott tegnapi Kolumbia elleni felkészülési mérkőzése után nyilatkozott a sajtónak, amelyben elárulta, hogy Conte már nem tervez vele a jövőben. 

Antonio-Conte-Diego-Costa-568955

Forrás: dailystar.co.uk

Diego Costa több dolgot is elmesélt a sajtónak a meccs lefújását követően. Beszélt a viszonyáról Contével, és azt is elárulta, hogy az olasz edző már elmondta neki, hogy nem számít már rá a következő szezonban a Chelsea-nél.

“Rossz volt a kapcsolatom az edzőmmel a szezonban, és teljesen világosan a tudtomra adta, hogy nem tervez már velem a következő idényben. Úgy tűnik, hogy olyan rosszul játszottam a szezonban, hogy nem folytathatom ezt tovább a csapatban. Most még a Chelsea játékosa vagyok, mert még érvényes a szerződésem, de Conte nem akarja már, hogy ott legyek, így új csapatot kell találnom” – mondta Diego Costa, aki a Chelsea házi gólkirálya lett az idényben 20 találattal.

Az elmúlt hetekben felmerült, és maga is mondta, hogy nagyon szívesen visszamenne játszani korábbi klubjába, az Atletico Madridba, viszont a spanyolok a nyáron a FIFA eltiltását töltik le, amely alatt nem igazolhatnak új játékosokat. Regisztrálni viszont tudják őket, de Costa nem szeretne több hónapot kihagyni emiatt.

“5 hónap játék nélkül? Nem hiszem, túl nehéz lenne, de az emberek tudják mennyire szeretem az Atleticot, és azt, hogy mennyire szerettem Madridban élni. Jó lenne visszamenni, de nem lenne jó döntés több hónapot kihagyni úgy, hogy nyáron ráadásul világbajnokság is lesz. Nagyon sok mindenen kell még gondolkodnom, de egy biztos, addig is játszani akarok.”