Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpest: Visszatért a rutinos hátvéd! – HIVATALOS

Egy esztendőt követően hazatért Lengyelországból, és ismételten a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Újpest csapatát fogja erősíteni a 27 esztendős középhátvéd, nevezetesen Litauszki Róbert – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. 

DSC_0096

Litauszki Róbert tavaly nyáron igazolt ki Lengyelországba, a Cracovia együtteséhez. Eleinte úgy tűnt, hogy a magyar hátvéd alapember lesz a lengyel gárdánál is, ám rövid időn belül kikerült a kezdőből, s a szezon további részében szinte végig a kispadról vagy a lelátóról figyelhette társait. Litauszki Róbert mindössze 5 tétmérkőzésen léphetett pályára a Cracovia színeiben.

Litauszki Róbert a 2010/2011-es idény folyamán mutatkozhatott be az Újpest legjobbjai között. A lila-fehér együttes alapemberévé a 2013/2014-es szezonban vált, onnantól kezdve pedig kirobbanthatatlan lett a kezdőből. Minden frontot egybe véve ezidáig 120 találkozón jutott szóhoz az Újpest színeiben. A 2014-es esztendőben Magyar Kupát és Magyar Szuperkupát nyert a csapat tagjaként. 

Kép forrása: Újpest hivatalos honlapja.