Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ibrahimovic újra a Serie A-ban?

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a José Mourinho által irányított Manchester United nem hosszabbítja meg Zlatan Ibrahimovic idén nyáron lejáró szerződését. Nos, a svéd klasszisnak természetesen akadnak kérői, s könnyen lehet, hogy maradhat Európában..

skysports-premier-league-football-zlatan-ibrahimovic-manchester-united_3815436

A Tuttosport információi szerint a Vincenzo Montella által irányított AC Milan háza táján felvetődött Zlatan Ibrahimovic esetleges szerződtetése. Az utóbbi években nem először nem boronálták össze korábbi csapatával a rutinos svéd támadót, mikor kiderült, hogy elhagyja a Paris Saint-Germain-t szinte rögtön az AC Milan csapatával kapcsolatban hozták fel a nevét. A milánói gárdán kívül egyébként még az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy-val hozták szóba Zlatan Ibrahimovic nevét. Ibra nem mellesleg 2010-2012-ig rúgta a bőrt az AC Milan színeiben, minden frontot egybe véve 85 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 56 alkalommal volt eredményes. 

Zlatan Ibrahimovic összességében remek szezont zárt a Manchester United színeiben, hiszen 46 tétmérkőzésen 28 gólt szerzett, emellett a csapat tagjaként nyert Ligakupát, Angol Szuperkupát és Európa-ligát is. Utóbbi kupa fináléjában egy rendkívül komoly sérülés miatt nem lehetett ott, amit ugyebár az RSC Anderlecht elleni második találkozón szedett össze.