Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elkezdte a Vasas is

Összességében sikeresen zárta a Vasas a 2016/17-es bajnoki évet, hiszen az előző idényben a kieséstől épp, hogy megmenekült angyalföldiek bronzéremmel és kupaezüsttel fejezték be a bajnokságot. Hétfőn újra benépesült az edzőközpont, igaz páran még hiányoztak.

629kleisz-mark-MTI-czegledi-zsolt nsoKleisz Márk (jobbra) még pihenőt kapott (rangado.hu)

A hiányzók: Kare Ristevski a válogatottban játszott hétvégén Spanyolország ellen, ezért még pihenőt kapott. Vida Máté és Murka Benedek ma este Ausztria U21-es fiaival meccsel barátságos találkozón, így az ifjú focisták jelenleg ott vannak. Kleisz Márk a felnőttekkel töltötte az előző hetet, szerencséjére az andorrai szégyenből kimaradt, hiszen a kispadon ült. A kanadai James Manjekar sem jelent meg a mai gyakorláson, mert nemzete válogatottjával kedden mérkőzést játszik. Hangya Szilveszter pedig deréksérülése miatt hiányzott a foglalkozásról.

Akik megjelentek:

Osváth Attila tavasszal Debrecenben szerepelt kölcsönben, s rendre lehetőséget is kapott, most pedig itt az alkalom, hogy meggyőzze Michael Oenninget, hogy a következő évben kihagyhatatlan lesz a Vasasból. Akárcsak Czingráber Máté, akit két éve a Haladástól vettek meg a piros – kékek, de ezen idő alatt végig a Siófok csapatánál volt kölcsönben. Más új fiú még nem öltözött be, de a napokban már várhatóak lesznek bejelentések, hiszen hónap végén már El-selejtezőt játszanak.

Korcsmár Zsolt is megjelent, igaz ő búcsúzni, hiszen szerdától új dán csapatánál kezdi a felkészülést.

Endrődi Dávid