Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Történelmi pillanat, összecsapnak a hazai médiumok

Közvetítenek, kommentálnak, tudósítanak, szakértenek. De hogy bánnak a focilabdával a golfpályán? Kedden kiderül, a honi sajtóorgánumok java pályára lép ugyanis az I. Média Footgolf Kupán, a Kisorosziban található Magyar Golf Club Fekete pályáján.

19029600_861104687372927_4648196252362412777_n

Az M1, az M4, a DIGI Sport, a Sport TV, a Spíler TV, az Eurosport, az Echo TV, a Nemzeti Sport és a FociClub.hu is elfogadta meghívásunkat az első ízben kiírt média kupára, ahol az újságírók, tévések, szakértők mellett a Teqball, az X-Trame, a Synlab Hungary Kft., a Katona Borház Kft., az Autó Mirai Kft. és a Magyar Footgolf Szövetség is indít csapatot.

KOLLÁZS-300x240A szövetség célja, hogy a fenti médiumok segítségével a sportágat még szélesebb körben népszerűsítse, és a lehető legtöbb emberhez eljusson a híre. Ezt minden bizonnyal nagyban segíti, hogy kedden olyan volt válogatott játékosok is pályára lépnek, mint Fehér Csaba, Juhár Tamás, Hrutka János vagy Rósa Dénes. Rajtuk kívül a tévéből ismert szakemberek próbálják minél kevesebb kísérletből a lyukba rúgni a labdát, Hajdú B. István, Petur András, Ágai Kis András, Matuz Krisztián, Székely Dávid, Szujó Zoltán, Mohay Bence, Szabó Gábor, Vobeczky Zoltán, Somos Ákos vagy épp Hetthéssy Zoltán is azon lesz, hogy az ő nevét mondják a győztes kihirdetésekor.

A Lantos Zsolt által életre hívott verseny fővédnöke az olimpiai ezüstérmes kapus, Géczi István.