Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. United: “Pogba csak jobb lesz!”

A Manchester United klublegendája, Ryan Giggs nagy kiugrást vár Paul Pogbától.

(Kép: goal.com)

Az első szezonja, különösen az idény elején mutatott formája miatt sokak által kritizált vagy megtalált Paul Pogba Ryan Giggs szerint a következő idényben nagyot fog előrelépni. A Manchester United legendás ’11-ese’ azon a véleményen van, hogy Pogba most hogy leküzdött a világ legdrágább játékosaként rá nehezedő nyomást, állandó jó teljesítményre lesz képes az Old Traffordon.

“Pogbában minden megvan! Box-to-box középpályást is képes játszani, és gólokat is lő! Láthattuk, hogy veszélyes a kapura, hiszen 9 vagy 10 alkalommal is kapufát lőtt az elmúlt idényben. Ha azok a lövései bemennek, máris másképpen beszélnénk róla!” – Nyilatkozta a korábbi walesi klasszis az ITV-nek, hozzátéve, hogy szerinte Pogbának egy területen kell igazán előre lépnie. “Az állandóság az, ami hiányzik a játékából, hiszen soha nem lehetett előre tudni, mit fog nyújtani a pályán. Összességében viszont én elégedett vagyok a teljesítményével!” – Folytatta gondolatmenetét Giggs.

“Tegyük hozzá azt is, hogy Pogba egy olyan csapatba került, ahol a társak is kiegyensúlyozatlanul teljesítettek. Ha a United a következő idényben ezen változtatni tud, az is egyértelműen Pogba előnyére válhat!” – Zárta mondandóját az MU egykori klasszis balszélsője.