Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A válogatott élére is esélyes lehet Zidane!

A Francia Labdarúgó Szövetség elnök szerint logikus folytatás lenne Zinedine Zidane edzői karrierjében, ha ‘Zizou’ a nemzeti csapatnál vállalna munkát.

(Kép: as.com)

Noel Le Graet, a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke azon az elgondoláson van, hogy Zinedine Zidane hamarosan akár a gall válogatottat is irányíthatja. “Úgy gondolom logikus következtetés, és szerintem egy napon Zidane-t is érdekelni fogja a közös munka!” – Felelte az elnök úr az RMC rádiónak arra a kérdésre, hogy el tudná-e képzelni Zidane-t a francia válogatott élén.

“Jelenleg tisztábban vagyok azzal, hogy a Real Madridnak szenteli minden idejét, és úgy is gondolom, hogy ez a munka tökéletesen megfelel most a számára.” – Folytatta Le Graet , hozzátéve, hogy bizony ő maga is meglepődött azon, hogy Zindae edzői pályája milyen gyorsan ível felfelé. “Két-három éve még arról beszélgettünk, hogy hol vállalja el az első edzői állását a profi szinten. Emlékszem azt tanácsoltam neki, hogy talán az lenne a legjobb, ha a francia bajnokságban kezdene, szerényebb keretek között! Most pedig láthatjuk hol is tart! Természetesen nem bánom, hogy nem hallgatott rám!” – zárta mondandóját a sportvezető.