Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Antonio Conte elhagyja a Chelsea-t! – Sajtóhír

A Sky Sport Italia információi szerint könnyen lehet, hogy elhagyja az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea csapatát a tavaly nyáron kinevezett olasz szakember, Antonio Conte

promo282315574

A Sky Sport Italia úgy értesült, Antonio Conténak az átigazolási témával kapcsolatban támadt nézeteltérése a vezetőséggel szemben. Bár az olasz szakember rögtön első évében bajnoki címre vezette a Chelsea-t illetve az FA-kupa döntőjébe is eljutotta tanítványai, viszont ennek ellenére úgy érzi, nem elég bő a keret, melyet ebből kifolyólag szeretne megerősíteni. Conte állítása szerint, amennyiben nem várhatóak új érkezők, nem garancia az, hogy megtudják ismételni a következő szezonban ugyan ezt a teljesítményt, ráadásul állítólag a Bajnokok Ligájában is komolyabb céljai vannak. 

Mindenképp egy nem várt fordulat lenne a Chelsea háza táján, ha Antonio Conte valóban elhagyná posztját. Annak idején a Juventus-nál is akadtak ilyen jellegű problémái, s úgy fest a londoni “kékeknél” is hasonló ügybe bonyolódott. Bár a Chelsea-vel is megannyi játékost összeboronáltak már, többek között lehetett már olvasni James Rodriguez, Leonardo Bonucci, Alvaro Morata vagy éppen Tiemoué Bakayoko esetleges érkezéséről is, ám ezidáig hivatalos bejelentés egyik labdarúgó esetében sem történt. Conte neve a hírek szerint ott szerepelt az Internazionale kívánságlistáján, de a milánói gárda trénere biztosan nem lesz egy ideig, mivel Luciano Spalletti lett a klub új vezetőedzője ugyebár. 

thomas-tuchel-borussia-dortmund-dfb-pokal_1wv3q7kof6wo2118pzwhhcm5kf

Német szakember váltja Contét a Chelsea kispadján? 

Amennyiben Antonio Conte távozna a Chelsea éléről könnyen lehet, hogy Thomas Tuchel váltja a kispadon. A Dortmundtól távozó német szakember neve a Southampton háza táján vetődött fel, ám állítólag olyan csapat élén szeretne dolgozni, amely a Bajnokok Ligájában indul.