Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chicago: A Dortmund ikonja lehet Nikolics új csapattársa

Az MLS-ben (Észak-amerikai labdarúgó-bajnokság) szereplő Chicago Fire több kudarcba fulladt szezont követően a 2017-es kiírásra remekül erősített. Honfitársunk, a góllövőlistát 12 találattal vezető Nemanja Nikolics mellett a Nationalelf és a Bayern München egykori klasszisa Bastian Schweinsteiger személyében. A legfrissebb hírek szerint a konferenciájában második helyen álló klub tovább erősíthet, avagy a Dortmund korábbi közönség kedvence is Fire mezt ölthet hamarosan. 

maxresdefault (1)

Jakub Blaszczykowski nagyon úgy fest, hogy nem szerepel a kiesés elől megmenekülő Wolfsburg jövő évi tervezetében, így hiába van a feleknek 2019-ig szóló szerződése, az felbontásra kerülhet. A 31 esztendős, több poszton is bevethető egykori dortmundi közönség kedvenc ezáltal könnyen lehet, hogy az MLS-ben köt ki. A lengyel sajtó korábbi csapata a Wisla Krakow érdeklődéséről is ír, ám minden bizonnyal a lengyelországi hazatérés még nem most fog bekövetkezni a 91-szeres válogatott labdarúgó életében. A Fire csapatához közeli források azt is tudni vélik, hogy Kuba – ez a beceneve a lengyelnek – egy kétéves szerződésajánlatot kapott az amerikai klubtól. Anyagi vonatkozásban azonban nem látott napvilágot még semmi hír.

A Borussia Dortmund csapatát 8 éven át erősítette 2007 és 2015 között, tétmérkőzésen 253 alkalommal öltötte magára a sárga-feketék mezét. Az utóbbi két szezonjában előbb a Fiorentina, majd pedig a Wolfsburg sikereiért harcolt.