Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Engedjetek el a Barcához!” – Verratti

Igencsak ritka eseménynek számít az átigazolási piacon az a jelenség, mikor nem a francia élvonalbeli Paris Saint-Germain vesz játékosokat, hanem tőlük visznek el valakit. Könnyen lehet, hogy hamarosan mégis ez lesz a helyzet, ugyanis a csapat egyik klasszisa, az olasz Marco Verratti jelezte, mindenképpen elhagyná a dúsgazdag klubot.

marcoverratti-cropped_cbuxpri2u9b719qg2zpwc8khuVerratti elvágyódik (fotó: Goal)

Amennyiben hinni lehet a híreknek, számos csapat csábítja Marco Verrattit. Szó esett a német bajnok Bayern Münchenről, az olaszoknál zsinórban hat éve uralkodó Juventusról, sőt még az angol élvonalban érdekel Manchester United együttesét is összeboronálták a talján középpályással. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy Verratti legfőbb vágya az, hogy a spanyol első osztályú Barcelona labdarúgója legyen!

A 24 esztendős játékos jelen pillanatban szabadságát tölti Ibizán, ugyanakkor bizonyos fejlemények arra késztették, hogy határozott kívánalmakat intézzen a PSG vezetősége felé. A francia klub fejesei ugyanis kijelentették, nem szándékoznak eladni legjobbjaikat a nyári átigazolási időszak során, így természetesen Verrattit sem. A Gazzetta dello Sport szerint több se kellett az olasznak, azonnal a következő üzenetet küldte klubjának: “Nem megyek vissza Párizsba. Engedjetek el a Barcelonához, ott akarok játszani!”.

Nemrégiben Verratti ügynöke, Donato Di Campli hangot adott véleményének, miszerint a Paris Saint-Germain irigylésre méltó anyagi helyzete ellenére sem igazán vonzó klub, ez pedig több kulcsember elvágyódását vetítheti előre. Ennek alapján szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Verratti-Barcelona-PSG háromszög közös históriája nem ért véget, és hallani fogunk még erről a nyár folyamán.